Velikotarnovoutre.bg-новият регионален новинарски сайт

Общество

11-08-2014, 15:33

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Официално стартира сайтът Рlevеnutre.bg

Мислим за вас и вашето „утре“ и във Велико Търново

От днес официално е активен новият регионален новинарски сайт на Алтернатив медия груп –Velikotarnovoutre.bg.

На страницата му ежедневно ще откривате информация за най-значимите и интересни събития и теми за града и региона. Ще можете и да ги коментирате, както и да подавате своите сигнали, които репортерите ни ще проверяват.

Velikotarnovoutre.bg ви предоставя възможност да научавате в реално време случвашото се в града, областта, България и света.

Velikotarnovoutre.bg е  част от независимата медийна компания Alternative Media Group (AMG).

Към момента компанията реализира успешно група новинарски сайтове Bulgariautre.bg, както и спортния сайт Sportonline.bg.

Velikotarnovoutre.bg  e деветият регионален информационен сайт в групата на Bulgariautre.bg. В нея са включени още Sofiautre.bg, Varnautre.bg, Plovdivutre.bg, , Burgasutre.bg, Starazagorautre.bg, Dobrichutre.bg,  Blagoevgradutre.bg и Plevenutre.bg.
Скоро към семейството на Blgariautre.bg  ще се присъедини още един регионален сайт – Ruseutre.bg.

Bulgariautre.bg е уникалният новинарски портал, който събира всичко, което Ви вълнува.
„Утре”, защото екипът знае как новините днес ще повлияят на твоето утре. „Утре” – като многобройните проекти за бъдещето на нашите град и държава. Представяме актуални събития, коментари, интервюта и статии за града, страната и света в областта на политиката, обществото, културата, спорта и свободното време.

Богато мултимедийно съдържание с фотогалерии и видеорепортажи, специална рубрика БГ музика и уникални авторски „колонки“ – това е посланието за нашето „Утре” – града и България, в които искаме да живеем.

Ние не сме безразлични към твоя живот - затова безплатната трибуна „Аларма” е за всеки, който желае да влезе в ролята на репортер. Пиши ни за всичко, което те е впечатлило и/или подразнило. Пулсът на читателите е важен за нас, затова коментарите са отворени за всички желаещи да споделят мнение.