Актьорите Шайлийн Уудли и Ансел Елгорт триумфираха на наградите "Изборът на тийнейджърите"

Нина Добрев спечели наградата за най-добра фентъзи актриса

Актьорите Шайлийн Уудли и Ансел Елгорт триумфираха на наградите "Изборът на тийнейджърите" благодарение на играта си във "Вината в нашите звезди" и "Дивергенти", съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Двамата получиха по няколко отличия на церемонията в Лос Анджелис, сред които са любим драматичен киноактьор и пробив за Елгорт и любима драматична и екшън актриса за Уудли. Двамата спечелиха и приза за най-добра целувка.

"Тъй като не съм сърфист, ще го закача на стената" - каза Елгорт за наградата, която е с формата на сърф.

"Вината в нашите звезди" спечели седем награди, сред които и за любим филм. Още един филм с участието на Шайлийн Уудли спечели награда - "Дивергенти" бе избран от младата публика за най-добър екшън.

Получавайки сърфа си за любима киноактриса Уудли насърчи зрителите да бъдат себе си.

Нина Добрев спечели наградата за любима телевизионна актриса в категорията за фентъзи за ролята в сериала "Дневниците на вампира".

Церемонията започна с изпълнение и награда за Деми Ловато. След като изпя хита си "Really Don't Сare", тя получи отличията за любима песен на лятото и любима певица.

В музикалните категории доминираха момчетата от "Уан дайрекшън". Те спечелиха осем сърфа, сред които за любима музикална група, за любимо лятно турне, любима любовна песен("You and I"), любима песен за раздяла и любим сингъл ("Story Of My Life"). Наградата за любима лятна група и пробив обаче спечелиха "Файв секъндс ъв съмър".

Наградата за кънтри получи Тейлър Суифт. Голямата награда "Върховен избор" за принос към развлекателната индустрия получи 22-годишната певица и актриса Селена Гомес.

Наградата за стил спечели Зендая. В телевизионните категории най-много награди спечели сериалът "Малки сладки лъжкини", сред които за любим телевизионен драматичен актьор и драматична актриса на Иън Хардинг и Луси Хайл.

Любима телевизионна комедийна актриса е Леа Мишел за "Клуб "Веселие".

Наградата за екранна химия спечелиха Ансел Елгорт, Нат Уолф и Шайлийн Уудли за играта си във "Вината в нашите звезди".

Най-добър филмов злодей според тийнейджърите е Доналд Съдърланд за "Игрите на глада: Възпламеняване".

"Избрахте ме за най-големия злодей - каза от сцената Съдърланд, който дойде на неофициалната церемония в смогинг. - Съпругата ми, за която съм женен вече 42 години, помоли да ви кажа, че е съгласна с Вас".

Наградите "Изборът на тийнейджърите" се определят чрез онлайн гласуване на подрастващите. Тази година в него са се включили 165 милиона души.