Българските плажове на второ място за секс на пясъка

След нас се нарежда Египет

Според класация, направена от руски туристически сайт, България е на второ място сред най-хубавите места за секс на плажа, като Черноморието ни отстъпва само на Испания в това отношение. Красивият бряг, изобилието от плодове и достъпните цени ни правят особено привлекателни за гостите от другата страна на Черно море. И както те са подчертали – особено важно е, че текилата и мартинито са по-евтини от водата...

Много високо оценяват руснаците знойните мачо спасители, както ги наричат, които следят за безопасността на туристите. И добрите полицаи, които може да ви глобят за силна музика, но не и за секс на плажа, казват авторите на изследването. Именно липсата на глоби е причина на плажа да има изключително много двойки, които правят секс на плажа пред очите на всички, смятат авторите на класацията.
След нас се нарежда Египет. Макар че там официално никой не признава за подобно нещо, няма никакъв проблем да се намери местен младеж, който може да ти стане половинка за цял животи или поне за... няколко часа срещу съответното заплащане. В класацията са сложени също така Куба, Хърватия и дори Холандия, където нищо не е забранено, но само големи смелчаци хвърлят дрехи при средна температура 15 градуса.