Мария да избягва импровизирани интервюта

Фолкфурията се смята за една "представителна извадка" от Стара Загора

Мария трябва да избягва имровизирани интервюта, за които предварително не са й написали какво трябва да отговори.

Оказва се, че певицата не е научила нищо, макар дълго да се говореше, че си е обогатила речника покрай Гущеров. От ТВ „Планета" се заеха със сложната задача да интервюират сламено русото миньонче.

Запитана къде е Марая и дали е била на някой от концертите от турнето на „Пайнер", Мария отговори, че малката не е присъствала. В момента била с баща си, защото - цитираме: „Много обича брат си". Повод за цялото мъчене пред камера е родният й град Стара Загора, където пайнерките също изнесоха музикалните си програми, пише Lifestyle.

Мара спомена, че в него всичко е красиво и най-вече жените. Във фолкаджийската фирма, за която от години тя прави песни, имало една „представителна извадка" от Стара Загора, демек - визираше себе си.

Във форумите обаче не са съгласни и недоумяват как Мария може да нерече себе си „красавица". Джуките й, които с всяка изминала година заприличват на буквално „нищо", я отдалечават от образа на хубавица. От Стара Загора са също така колежките й Анелия и Малина, но явно Мара не ги счита за конкурентки.