Вдигат с паяк колата на Кичка Бодурова

Два пъти вдигат колата на певицата без причина

За втори път Кичка Бодурова остава без кола, и то без да е виновна, оплаква се певицата пред "24 часа". "Паяците в Слънчев бряг обикалят и вдигат колите поголовно, дори и тези, които не са в нарушение. На улица, на която няма знак, който да забранява паркирането, вдигат коли с чужди номера, без хората да имат представа за какво. Те дори не знаят къде да ги търсят. Това е абсолютно безобразие", гневи се тя.

Певицата на два пъти платила, за да прибере колата си. Първият път бил точно преди да влезе в "Музикална академия" миналата година. Затова нямало време да реагира и да подаде жалба. Тогава отложила и важна среща в Бургас, защото трябвало да търси автомобила си. Освен нейната кола вдигнали и на адвоката й. Паркирали били на площ с малко пръст, но без трева.

"Открихме ги и платихме над 120 лв. за двете. На документа пише, че сме спрели на тревна площ, а то нямаше стръкче трева - само прахоляк и без знак. В полицията ни казаха, че това било работа на общината", разказа Бодурова.

Преди няколко дни тя спряла пред блока, в който има жилище в Слънчев бряг. На улицата пак нямало никакъв знак, твърди певицата. Този път в акта пишело, че е спряла на кръстовище. "При условие че бях на повече от 5 м от него. Как може? Платих пак 64 лв. Дават ти една бележка и ти казват: "Ние не знаем нищо." Нито съм говорила с някого, нито съм видяла снимки на колата. Снощи пред очите ми вдигнаха над 10 коли. Гонят туристите от страната и унищожават българския туризъм", възмущава се певицата.
Тя подала жалба в община Несебър. Служителите казали, че имало много такива оплаквания всеки ден.

Кичка Бодурова отказа да коментира слуховете, че наесен влиза в новия сезон на "ВИП Брадър". Продуцентите на риалитито наистина са водили разговори с нея, но какво е решила певицата, все още не е ясно.