Националният тим по плажен футбол победи Австрия в Евролигата

Спорт

10-08-2014, 08:04

Снимка:

Личен АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Националите по плажен футбол стартираха Евролигата с разгромна загуба

Днес от 17,00 часа България играе с Норвегия, като при нова победа ще продължи напред

Националният отбор на България по плажен футбол записа първа победа в своята предварителна група в дивизия "Б" на Евролигата, която се провежда в Унгария. След като загубиха с 1:5 от Турция в първия си мач, вчера възпитаниците на Симеон Христов удариха драматично с 8:6 Австрия. По този начин нашите съхраниха шансове за класиране на финалите на Евролигата, които ще се проведат в Испания.

Любопитното е, че резултатът срещу австрийците бе открит от вратаря Добромир Господинов. Освен него хеттрик за успеха наниза Филип Филипов, два пъти точен бе Костадин Мераджиев, а по веднъж се разписаха Калоян Цветков и Иван Мартинов.

Днес от 17,00 часа България играе с Норвегия, като при нова победа ще продължи напред в Евролигата. Именно над скандинавците лъвовете записаха първа победа в своята история през миналата година. За това сега всички в лагера на нашите таят надежди за нов успех, който ще ги изпрати сред най-добрите на Стария континент.

Съставът на България: Добромир Господинов, Костадин Иванов, Костадин Меразчиев, Мартин Великов, Георги Минков, Георги Тузаков, Георги Филипов, Филип Филипов, Иван Мартинов, Калоян Цветков.