Берое посреща Левски, Караджов пропуска срещата

Вратарят на Берое получи червен картон в края на мача с Литекс

Берое“ посреща довечера тима на „Левски“ (София) в среща от 4-и кръг на „А“ група. Двубоят е с начален час 20, а главен арбитър е Ивайло Стоянов от Петрич.
Касите на стадион „Берое“ отварят в 17:30 часа, а билетите за двубоя са на стойност 8 и 5 лева.
С изключение на наказания за получен червен картон Иван Караджов, в състава на „Берое“ няма кадрови проблеми и Петър Хубчев ще има на разположение всички полеви състезатели за днешния сблъсък.
В изминалия кръг на родния шампионат беройци допуснаха злощастен обрат в Ловеч, загубвайки с 2:1 от „Литекс“, а „Левски“ надделя с 1:0 над тима на „Локомотив“ (София). Във временното подреждане заралии заемат последно място с актив от две точки, а сините са шести с четири.
Ивайло Стоянов от Петрич е главен арбитър на срещата. Ще му помагат Веселин Мишев от София, Емил Вангелов от Петрич, Николай Йорданов от София и Радослав Станев от Варна. Четвърти арбитър е Георги Тодоров от София. Дежурен делегат на БФС е Юри Стоименов от Кюстендил, а съдийски наблюдател Светослав Славов от Варна.
Днешният двубой между двата отбора ще бъде под номер 94 в историята на „А“ група. Досега заралии са постигнали 16 победи и 27 равенства, а 50 пъти са отстъпили на сините. Головата разлика е 93:170, в полза на „Левски“.