Умен пръстен следи как се представят мъжете в леглото

Мъже, искате да разберете как се представяте в леглото? Всичко, което трябва да направите, е да нахлузите пръстена СексФит, и ще ви се изясни как се справяте между чаршафите, пише в. "Дейли стар".

Носенето около китката на високотехнологични приспособления, проследяващи здравословното и физическо състояние, не е новост. В случая със СексФит обаче джаджата ще се поставя на едно малко по-интимно място. Специалният пръстен се нахлузва на мъжеството и следи как притежателят му се справя в спалнята. На база на получените данни джаджата уведомява собственика си за "сладострастния" му статут и помага за подобряване на креватните техники, пише БТА.

Поставеният на мъжкия полов орган пръстен вибрира, допринасяйки за влизане в идеален ритъм. Когато той бъде постигнат, СексФит излъчва LED светлини.

След края на сексуалния акт събраните данни се предават към специално приложение на смартфона чрез блутут връзка и мъжът - сам или заедно с партньорката си, може да провери как се е представил в леглото.

Пръстенът СексФит е разработен от онлайн магазина за секс играчки Bondara. Мъжете, които нямат търпение да изпробват новаторския секс асистент, обаче ще трябва да почакат - на този етап джаджата е само прототип.