Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур влезе в клиника

Талула Уилис е потърсила помощ заради злоупотребата си с алкохол и кокаин в рехабилитационния център за лечение на зависимости "The Meadows" в Аризона

20-годишната дъщеря на актьорите Брус Уилис и Деми Мур – Талула, влезе в клиника, за да лекува алкохолната и наркотичната си зависимост.
Талула Уилис е потърсила помощ заради злоупотребата си с алкохол и кокаин в рехабилитационния център за лечение на зависимости "The Meadows" в Аризона, съобщи списание "Стар".

Решението на Талула да влезе в клиника на 23 юли е било продиктувано от нейното семейство. Тя решила да се запише на срещите на "Анонимните алкохолици", след като сестра й Скаут я е хванала да взима кокаин. Тя разкрила проблема на майка си и Мур убедила дъщеря си да започне лечение.

"Деми беше шокирана от разкритията на дъщеря си, но знаеше, че не трябва да я съди. Талула имаше нужда от нея и Деми се радваше, че може да й помогне", разкри запознат източник, пожелал анонимност.

Новината идва само две години, след като Мур постъпи в рехабилитационен център заради стреса и изтощението след развода си с Аштън Къчър.

На този етап представители на актьорите отказаха да коментират проблемите в семейството. Говорителят на Талула също не коментира.