Дразните другите пасажери! Не правете това по време на полет

За някои хора пътуването в самолет е доста стресиращо, защото имат различни страхове. Също така медиите постоянно съобщават за различни аварии със самолети и някои хора може да се чувстват под заплаха докато са на борда. Други пък просто искат възможно най-бързо да стигнат до дестинацията си и пренебрегват другите хора. Ето няколко неща, които дразнят другите пасажери и не трябва да ги правите.

Оплаквате се, защото сте по средата. И да се оплаквате, мястото ви няма да се смени. Това само ще изнерви другите пасажери и ще наруши гладкия полет с излишни скандали.

Местите багажа на някой друг. Често ви се е случвало да няма място за вашия ръчен багаж и да ви се наложи да преместите на някой друг багажа. Но по-добре е да попитате човека, защото ако го преместите без разрешение може да се стигне до скандал, който ще развали добрия тон на полета.

Не носите обувки. В стремежа си да се чувстват възможно най-удобно, някои хора си събуват обувките, но това не е приятно и другите хора може да недоволстват. Особено ако събуването на обувките е последвано от неприятна миризма.

Не си изключвате звука на телефона. Ако си пишете постоянно с някой по социалните мрежи или често говорите по телефона, звуковете на звънящ телефон може да раздразнят другите пътници. За това е най-добре да си изключите звука.

Постоянно флиртувате. За някои хора самолета е мястото, където могат да флиртуват без да има къде да избяга другия човек. Според изследване, проведено сред американците, 40% от хората мечтаят да правят секс в самолет. Но честото флиртуване дразни пътниците и е препоръчително да се избягва.

Бутате постоянно седалката. Когато се движите постоянно на седалката си, вие пречите на човека зад вас. Ако прекалявате с това, той може да се ядоса и да ви направи забележка.