8 август: Ползи и предимства

Хороскоп

07-08-2014, 18:36

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

4-10 август: В центъра на вниманието

Слънце в Лъв, Луна в Козирог

В петък, въпреки отпускарския сезон, задължения и отговорности от всякакво естeство ще запълнят по-голямата част от деня ни. А работата ще ни търси...и намира, независимо дали я желаем или не. Затова ,отрано се настройте на делови режим и планирайте полезни за себе си мероприятия, които ще оползотворят денят ви. Именно ползата ще бъде движещата сила на този ден. Използвайте подчертано деловото настроение на този ден за да се заемете с решаването на важни и неотложни задачи. В следващите дни това едва ли ще ви се удаде.

Интересни и най-вече важни известия, могат да ни накарат днес да се замислим за промяна в плановете и намеренията. Дори и да не ги оценим първоначално като такива обаче, е желателно да ги вземем под внимание, тъй като те най-вероятно оповестяват промени в обективната реалност, с които ще трябва да се съобразяваме от тук нататък. Някои от тях ще ни открият нови възможности, други-препятствия, които ще се наложи да преодоляваме. Всичко това, вероятно ще създаде напрегната обстановка с развитието на деня, но напрежението така или иначе ще съпътства живота ни днес, така че по-добре да го използваме за да поддържаме работния тонус.

Работа и бизнес
Денят е идеален за планиране на бъдещи съвместни дейности и оформянето на договори и споразумения. Планирайте и систематизирайте всичко което е възможно на този етап. Това ще улесни доста работата ви в бъдеще. С лекота ще ни се отдават дела, които в друго време смятаме за достадни задължения, като съставянето на списъци, графици и отчети, инвентаризация и въвеждане на ред в документите. Вероятно ще ни се наложи също така да общуваме с висшестоящи, от което резултатите най-често ще бъдат противоречиви, тъй като ще носят както похвали, така и препоръки към работата ни, а предложенията-комплимент към професионализма ни, но и изискване за повече отговорности.

Здраве, хранене и красота
Не излекувани и хронични здравословни проблеми днес е възможно да ни напомнят за себе си. Обърнете им сериозно внимание сега за да избегнете сложности в бъдеще. Особено уязвими са зъбите, костите и кожата. Отложете посещението при стоматолог и козметик, ако планирате агресивно лечение и процедури. Противопоказни също са всякакви интервенции насочени към гръбначния стълб. Желателно е преминаването към по-аскетичен хранителен режим. Денят е подходящ за прилагането на лечебно гладуване и лечение гастрит, язва и други стомашни разтройства. Полезно за целия организъм ще бъде последователното редуване на физически и дихателни практики.