6 август: Шансове и възможности

Хороскоп

05-08-2014, 18:36

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

4-10 август: В центъра на вниманието

Слънце в Лъв, Луна в Стрелец. Астрологична картина на деня

Сряда ще ни предостави прекрасни възможности както за работа така и за почивка с удачно стечение на обстоятелствата. Ще има и щастливци, на които денят ще поднесе и неочаквано добри възможности и находчиви решения на въпроси, които са възпрепятствали напредъка досега. Активността и оптимизмът ще срещат доброжелателността и щедростта, което ще се отрази стимулиращо на общуването както в деловия така и в личния живот. Не отлагайте повече важни срещи, разговори и начинания. По-подходящ момент едва ли ще настъпи в близко бъдеще. При това, не се колебайте да използвате чара си, да правите подаръци и комплименти. Щедростта и благотворителността ще привлекат успеха към вас.

Радостното лятно настроение ще ни подтиква към забавления и развлечения, които ще се отличават с пищност и великолепие, но ако предпочетете отдиха и развлеченията пред шансовете за реализация на идеите и желанията си, те ще си останат в сферата на намеренията. През тази седмица всичко зависи от това до колко истински и дълбоки са нашите стремежи и дали ще успеем да се възползваме от благоприятните обстоятелства, за да отстраним препятствията пред тях.

Работа и бизнес
Денят ще предостави прекрасни възможности на представителите на творческите професии и онези, които разчитат на по-нестандартен, интуитивен подход в работата си. От текущите тенденции успешно могат да се възползват и мениджърите, които с лекота ще откриват средства и методи за укрепване и повишаване на мотивацията на подчинените си. Към търговските сделки обаче, следва да се пристъпва с повишено внимание заради подчертаната тенденция към умишлено подвеждане, както и склонността да се поддаваме на собствените си илюзии, приемайки желаното за действително.

Здраве, хранене и красота
Високият жизнен тонус, на който ще можем да разчитаме днес, създава оптимални условия за активен спорт, от които следва да се възползваме, тъй като пасивността, проявена сега, би могла да причини енергийни блокажи, които в последствие ще се проявят като болезнени симптоми или психични неразположения. Храната следва да бъде богата и разнообразна, но без излишества. Сега е моментът да опитате нещо ново и екзотично. Нахранете и кожата, и косата с витамини, но не ги натоварвайте с твърде тежки и мазни козметични продукти. Ще доставите на тялото си повече кислород, ако отстраните мъртвите клетки от кожата, а тя ще ви се отблагодари със сияен блясък.