Официално стартира сайтът Рlevеnutre.bg

Общество

04-08-2014, 15:55

Снимка:

AMG

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

С най-важните и интересни новини за региона, от които зависи твоето „утре“

Днес е официалният старт на регионалния сайт Plevenutre.bg, част от независимата медийна компания Alternative Media Group (AMG).

Към момента компанията реализира успешно група новинарски сайтове Bulgariautre.bg, както и спортния сайт Sportonline.bg.

Plevenutre.bg e осмият регионален информационен сайт в групата на Bulgariautre.bg. В нея са включени още Sofiautre.bg, Plovdivutre.bg, Varnautre.bg, Burgasutre.bg, Starazagorautre.bg, Dobrichutre.bg и Blagoevgradutre.bg.

Bulgariautre.bg е уникалният новинарски портал, който събира всичко, което Ви вълнува.

Утре”, защото екипът знае как новините днес ще повлияят на твоето утре. „Утре” – като многобройните проекти за бъдещето на нашите град и държава. Представяме актуални събития, коментари, интервюта и статии за града, страната и света в областта на политиката, обществото, културата, спорта и свободното време.
Богато мултимедийно съдържание с фотогалерии и видеорепортажи, специална рубрика БГ музика – това е посланието за нашето „Утре” – града и България, в които искаме да живеем.

Ние не сме безразлични към твоя живот - затова безплатната трибуна „Аларма” е за всеки, който желае да влезе в ролята на репортер. Пиши ни за всичко, което те е впечатлило и/или подразнило. Пулсът на читателите е важен за нас, затова коментарите са отворени за всички желаещи да споделят мнение.

От днес жителите на Плевен и региона ще могат да научават в реално време случващото се, както и да изразят мнението са за живота в този край на България.

След Plevenutre.bg предстои стартът и на още два информационни сайта в Северна България – за регионите на Русе и Велико Търново – Ruseutre.bg  и Velikotarnovoutre.bg.