Слави се бръкнал с 3 милиона за яхта!

Плевенският шоумен щял да я кръсти Мартина

Слави Трифонов се е бръкнал с 3 милиона лева за яхта, твърди столичен таблоид.

Шоуменът от Плевен се слави като любител на високите скорости и колите, но отскоро започнал да разширява кръгозора си. Очаква се яхтата ще бъде докарана в средата на август у нас. Слави планува да я паркира на пристанището в Свети Влас, но след това ще я мести в Гърция, тъй като не искал да бие на очи. Още по-любопитната информация е, че Дългия смята да кръсти новата си придобивка на приятелката си Мартина, с което да засвидетелства чувствата си към нея.

В нета пък се шегуват, че след като си има папагал, а вече и яхта, Трифонов спокойно може да се пусне като пират из водите.

Яхтата ще бъде докарана в средата на август у нас. Трифонов планира да я паркира на пристанището в Свети Влас. Оттам лодката ще бъде преместена в Гърция, за да не бие на очи у нас и да не дразни народа. Според запознати ВИП яхтата щяла да носи името на приятелката му Мартина. По този начин Трифонов смятал да засвидетелства обичта си към нея.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/224262-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D1%8F%D1%85%D0%BD%D0%B0-%D1%8F%D1%85%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-3-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0.html