„Стабилна България. Време е” ще е посланието на ГЕРБ в предсрочните избори

Обявяват листите след 20 август, предизборния щаб ще води Цветан Цветанов

 Слоганът на кампанията на ГЕРБ за предсрочните парламентарни избори ще е „Стабилна България. Време е”. Ръководител на предизборния щаб ще е Цветан Цветанов. Негови заместници ще са Румяна Бъчварова и Цветомир Паунов.

„За да стигнем до повече български граждани, кампанията ни ще бъде с акцент "лице в лице". Няма да залагаме на популизма, защото сме убедени,че когато се залага на нереалистичните политики това носи краткосрочен ефект. Откриването на националната кампания ще бъде на 7 септември, неделя, в зала "Армеец", обяви Цветанов.

По думите му номинациите за изборите вече са приключили и листите ще бъдат обявени след 20 август. От днес започва създаването на съответните общински и областни щабове.

„Кампанията започва и в края на септември ние ще огласим управленската програма на ГЕРБ”, каза Цветанов. Бившите управляващи вече представиха вижданията си за развитие на сектор „Сигурност”. В рамките на този месец ще бъдат финализирани всички останали секторни политики.

„ГЕРБ няма да използва компромати, тролове, псевдосоциолози, черен пиар. Ние обаче няма да скрием истината за състоянието на държавата от българските граждани и страната трябва да се върне по европейския път чрез реформи и доверието на хората”, обяви Елен Герджиков.