31 юли: Да бъдем реалисти

Хороскоп

30-07-2014, 19:54

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние в Лъв: Бъдете Себе си!

Седмицата: Парад на суетата

Слънце в Лъв, Луна в Дева. Астрологична картина на деня

Четвъртък е ден на Юпитер и в случай, че нашите честолюбиви намерения се нуждаят от сили и кураж, следва да го използваме максимално ефективно. Днес не само можем, но и трябва да преодолеем всички препятствия и съмнения. За целта обаче е необходимо е да се отърсим от чуждото влияние и да следваме вътрешното чувство за цел и справедливост, както и да отстояваме личните си принципи и убеждения. Времето за мечти и планове свърши. Настъпва моментът, в който следва да предприемем активни действия за осъществяването на всичко, което сме планирали и определили като цел по време на Новолунието. Насочете енергията си към съзидателни процеси, за да не попаднете в капана на трудно постижими лични амбиции, които са основното предизвикателство в поднебесния свят през тази седмица. Най-добре концентрирайте вниманието си върху онова, което реално можете да решите или осъществите.

Мнозина вероятно ще се разкъсват между миналото и бъдещето, между онова, към което са привързани, и онова, което настоящето изисква. Дилема, която можем да разрешим само чрез преразглеждане на ценностите и приоритетите. Налага се също да приемем, че действията ни не винаги постигат целите, към които сме се устремили и може би се налага на ограничим апетитите и амбициите си.

Работа и бизнес
Днес ще получим съдействие от Вселената за уреждане на дребни, практични и рутинни дела, нещо, за което в друго време не ни достига желание или време. Ще можем също да разчитаме на полезни съвети от страна на професионалисти и хора с по-голям опит. Най-важната ни задача обаче е да анализираме и преценим финансовото си състояние и деловите си партньорства. Не допускайте да проявявате липса на практичност в разпореждането със свои и чужди ресурси, както и безотговорност по отношение на партньори съдружници и контрагенти.

Здраве, хранене и красота
Денят е подходящ за укрепване на костите, ставите, ноктите и косата. Интензивно физическо и психическо натоварване ще пробуди тялото и психиката ни, а пасивността и бездействието през този ден, са противопоказни както за здравето така и са личността ни. През този ден е желателно да внесете разнообразие в менюто си. Не е подходящо да гладувате и провеждате прочистващи практики, тъй като, за да има ефект от тях, организмът следва да бъде в седативно състояние, а днес той е твърде възбуден от мощните енергийни потоци, навлизащи в него.