Хотел излага гостите си на показ, докато са в тоалетната

Клиентите имат изглед към зоопарка, а случайнте минувачи - към тях

Хотел в Берлин излага гостите си на показ пред случайните минувачи в момент, който те най-малко биха искали да бъде показан. Посетителите на ресторанта на новооткрития "Бикини" могат да бъдат наблюдавани от улицата, когато ползват тоалетните, информира БТА, цитирайки в. "Метро".

Изглежда причината е архитектурно недоглеждане. По неизвестни причини конструкторите на ресторанта "Мънки бар" са проектирали тоалетните така, че всеки път, когато клиентите отидат по нужда, те са изложени на показ като на киноекран през огромните фасадни стъкла.

По първоначален план WC помещенията е трябвало да бъда разположени на партерния етаж, където не са били проектирани подобни витражни стени. По някаква причина обаче тоалетните били обзаведени на първия етаж.

Гостите на хотела могат да се радват на великолепна гледка към Берлинската зоологическа градина. Но без да го осъзнават, самите те стават обект на не особено здрав интерес от страна на минувачите. Мнозина от тях си взимат снимки за спомен с облекчаващите се гости на хотела. След като разбрали за липсата на уединение във WC-тата, посетителите предложили на управата на хотел "Бикини" да постави надписи: "Внимавайте, не само маймуните ви наблюдават в този час!".