29 юли: Планирайте успеха

Хороскоп

28-07-2014, 19:00

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Парад на суетата

Слънце в Лъв, Луна в Дева. Астрологична картина на деня

Ако искате да направите нещо за себе си или за реализацията на своите цели и планове, ще се наложи във вторник и сряда да мобилизирате силите си и всички средства, с които разполагате. Това ще бъдат най-успешните и резултатни дни през настоящата седмица, а от стореното сега може да зависи успешното развитие на делата ни през следващите няколко седмици. Единствения недостатък на този ден е лошото качество на информацията, която ще се обменя днес, но с малко повече внимание и предпазливост той може да бъде компенсиран. Добре е също да игнорирате чуждите съвети-те могат да се окажат не съвсем добронамерени и да ви навлекат повече неприятности, отколкото ползи. Изключение правят роднините, в чиито препоръки е добре да се вслушате дори и да съдържат елементи на критика.

Успехът ни през тези дни, а както се оказва и на по-дългосрочните дела стартиращи сега, зависи от внимателното разпределение на силите и ресурсите и отговорното внимание към всички детайли. Колкото по-подробно планираме времето и действията си, толкова по удовлетворяващи ще бъдат резултатите. Мислете с няколко хода напред, търсете начини да бъдете полезни на тези, на чиято подкрепа разчитате. Взаимоотношенията ни с околните сега изискват повече търпение и разбиране и макар че не можем да разчитаме на тях за същото, проявените благоразумие и грижа ще ни помогнат да избегнем сложни конфронтации.

Работа и бизнес
Планирайте добре деня си и се опитайте стриктно да следвате собствения си план. Днес е подходящо да се заемем с работа, за която не се налага да разчитаме на обмен с околните, а срещите и важните преговори ще протичат по-успешно утре. Можете успешно да се заемете със самоусъвършенстване и повишаване на качеството на труда. С финасовите вложения се налага да проявим максимално внимание. Бъдете разумни и не надценявайте възможностите си.

Здраве, хранене и красота
Възникналите днес заболявания и неразположения бързо ще отшумят ако им обърнете необходимото внимание. Внимание изискват диагнозите обаче, които могат да се окажат объркващи и погрешни. Потърсете второ мнение след няколко дни ако диагнозата е по-тежка и изисква специално лечение. Възможно е обостряне на храносмилателни смущения и психосоматични заболявания. Организмът днес сам може да ви насочи към веществата, които са му необходими. Ако се почувствате привлечени от някоя храна включете я в менюто си, а ако почувствате дискомфорт или антипатия към друга, въздържате се от консумацията и поне месец.