Цветанов: Слуховете за коалиция между ГЕРБ и ДПС са част от вътрешната битка в БСП

Слуховете за коалиция между ГЕРБ и ДПС са част от вътрешната битка на БСП. Това заяви чрез социалната мрежа "Фейсбук" зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Слуховете за коалиция между ГЕРБ и ДПС са част от вътрешната битка в БСП за председателското място в партията. Не става само с компромати, трябва и работа колеги. Вие сте тези, които дължат обяснения и дълго ще ви питаме КОЙ?", написа Цветанов на страницата си във "Фейсбук".
За Агенция "Фокус" Цветанов потвърди, че страницата му е истинска и обясни, че си е направил страница във Фейсбук, заради множеството фалшиви такива и заради молбите на много симпатизанти и членове на ГЕРБ от страната и чужбина, които по време на кампанията са настоявали пред него да направи възможна комуникацията с него и във виртуалното пространство. За пример Цветанов посочи, че по време на срещите си с българите в Мадрид, Валенсия и Сеговия голяма част от тях са го призовали да си направи страница във Фейсбук, за да имат постоянна и пряка комуникация с него.