Новите актьори, които ще умират в сезон 5 на „Игра на Тронове” (ВИДЕО)

Девет са новите попълнения в състава на най-гледаният сериал в света

В петък по време на 45-тото издание на големия сай-фай и фентъзи фестивал Комик-кон в Сан Диего, създателите на сериала на HBO обявиха девет нови членове на актьорския състав.

Те ще се присъединят към екипа в петия сезон на „Игра на тронове” , включително ветеранът  Джонатан Прайс. Някои от новодошлите вече станаха тема на онлайн слухове за това, че са избрани от кастинга през последните няколко седмици.

Списъкът включва преработване и обновяване на младата Мирцела Баратеон (дъщеря на Церсей, видяна за последно отпътуваща с кораб за Дорн с цел да се осигури собствената й безопасност в сезон 2) и добавянето на Прайс, който ще играе мощен религиозен лидер в Кралски чертог. Няколко от новите членове на актьорския състав населяват Кралство Дорн, както „Троновете” изместват част от вниманието си през следващата година в дома на принц Оберин Мартел (след ужасната му смърт от ръката на Планината през миналият сезон).

Новото попълнение дава да се разбере, че в пети сезон във Вестерос ще виждаме много повече от дом Мартел, безстрашните бойци от Дорн. Въпреки, че досега в продукцията на HBO дом Мартел, не заемаше сериозно място в сюжетната линия, това не е така в книгите на Джордж Р.Р. Мартин. 

Сцените в Дорн ще бъдат заснети до голяма степен в Испания, което също е ново място за продукцията заснета с локации в множество държави.

Вижте целия списък и описание на всички свежи попълнения в сезон 5 на „Игра на Тронове”