Шок! Алисия отново предадена от Ники Михайлов

Певицата получи поредния удар под кръста по телефона

Докато била на участие в пловдивски клуб и се забавлявала след концерта, Алисия получила неприятна изненада, която я втрещила.

Според очевидци, певицата получила съобщение от доброжелатели, които и съобщили новината, че възлюбеният й Ники е на вечеря не с кого да е, а с колежката й Галена в ресторант в столицата, твърди kliuki.bg.

Според запознати Михайлов не е отишъл в Пловдив с половинката си, защото „имал важни дела“. Оказва се обаче, че истината се крие другаде…

След задушевната вечерна обстановка те сменили тихото заведение, в което през цялото време се радвали един на друг, с дискотеката на Константин, където участие имал Азис. Те дори не пропуснали шанса да се снимат заедно, въпреки че вратарят се кълне в любов на Ася, а Галена постоянно говори за Галин.

Смаяни очевидци ги гледали шокирани през цялото време, тъй като по техни думи е оставало малко „двамата да се награбят на сепарето“.

Веднага след участието в Старият град, Алисия отпрашила бясна към София, което е напълно разбираемо. Какво се е случило при пристигането й - остава загадка, поне за сега…