Станишев сега е загрижен за евробедните, а кой да мисли за българобедните?

Новата #опорна точка #1 на "Позитано" 20 е: "съюз на ГЕРБ с ДПС"

Нали усещате, че новата #опорна точка #1 на "Позитано" 20 е: "съюз на ГЕРБ с ДПС", за да се дискредитира Бойко Борисов. И "доказателство" за това е, видите ли, решението двете парламентарни групи да гласуват актуализация на държавния бюджет във вторник. Това написа Соня Колтуклиева в профила си във Фейсбук.



По думите й само платените тролове, анаБолния Бареков и политическите мажоретки, не искат да схванат или се правят, че не разбират "за служебния кабинет няма да останат пари за хляб и вода". Лимитът на дълга трябва да се вдигне сега, за да има по-голяма гъвкавост и посрещане на социални и други бюджетни плащания, защото парламентът се разпуска и край - няма никаква възможност за актуализация до октомври, допълва тя.

Неизпълнението на приходната част на бюджета на кабинета "Орешарски" е 1 милиард лева!

Колтуклиева задава реторичните въпроси: Искате да спрат изплащанията на заплати и пенсии, на болнични, на помощи за безработни, на съфинансирането по европейски програми  заради ината на "социалната" БСП ли?! Къде е лидерът на евросоциалистите Станишев сега,а ?! Ами той мисли за евробедните. А за българобедните кой да помисли?!

Според известния журналист банкоубиецът Румен Гечев се хвали с 8 милиарда във фискалния резерв. Всъщност, там са парите от външния заем и парите за оздравяването на ПИБ, т.е.остават 3,8 милиарда, изтъква тя.

Наистина служебното правителство няма да има пари за хляб и вода, подчертава още веднъж Колтуклиева.

Според нея това не вълнува социалистите и техните писачи на #опорниточки. Важното е да се дискредитира Бойко Борисов, да се атакува предизборно ГЕРБ и да се отмъсти на ДПС за развода с депесарски шут.

А това, че разни "реформисти" и костоваци пригласят на "Позитано"20 си е чисто малоумие. Той Костов си има една любима максима: "След мен и потоп". Станишев му е верен последовател, очевадно, заключва Колтуклиева.