Томов – вън от ЦСКА!

Спорт

25-07-2014, 14:36

Автор:

Ник Петков

Всичко от Автора

Когато Bulgariautre предупреждаваше за пагубните последствия от управлението на Сашо Томов троловете на евролевака ни обвиниха в изпълнение на поръчки от Батков, Титан, тъмносиньото БФС, извънземните, глобалното затопляне, Мосад и КГБ. Какво стана сега бе, мили фенове и фенчета на съдения за присвояване на 15 милиона от Кремиковци?

Най-успелият български отбор в турнирите изяде поредния си еврошамар под ръководството на трагикомичния главен акционер. Явно Сектор Г забрави унижението Жиняк/Тулуза и реши да повярва на Апашо, обещал гръмки успехи и поход в Лига Европа.

Дано сега най-накрая армейците свалят тъмночервените очила и видят що за птица допуснаха да ги черпи бира след победа над най-слабия Левски във вековната му история. Не само това – заедно с прословутия измамник скандираха припевите на северната трибуна наблюдавайки как наемниците, на които Томов обещаваше многохилядни премии за бой над Вечния съперник го вдигаха на ръце след последния съдийски сигнал.

После се оказа, че и стотинка от парите за победите в дербито не са изплатени. Едно след друго следваха безкрайните Томови оправдания, довели до масовото напускане на червените звезди – Менди, Косоко, Гъргоров...

И към днешна дата фланелката, носила слава и успехи на българския футбол е облечена от разпасаната команда, надиграна категорично от четвъртия в Молдова. А само преди три месеца Марто Петров и компания пяха, че синият отбор бил вековен евроидиот. Левски има огромни провали, това е така, но май вчера ЦСКА изпрати до Подуене телеграма с познатия текст: „не сте сами!“

Трагедията е налице, а лекарството е болезнено. То се намира единствено и само в ръцете на червената торсида. Същата допусна на гърба и вече година да паразитира шмекерът Сашо Апашо. Сега е време да изкупи грешката си, показвайки му вратата. Зад нея чакат достатъчно верни цесекари, готови на мило и драго за любимия отбор – начело с нямащия нужда от особена реклама Сашо Чакмаков и неговите хора от ЦСКА Завинаги.

Твърде възможно е, обаче, те да са обидени от факта, че Сектор Г застана зад Томов и Тодоров в неоснователната им и клеветническа кампания срещу хората дарили дотук стотици хиляди за червения отбор в името на идеала, завещан им от дедите. Но винаги идва Видовден.

Играта свърши, Томов. Сега ще плащаш за всички лъжи, които изръси през последната година. За всички обещания, за генералните спонсори, за фантасмагориите изречени по време на кампанията, през която феновете отделиха от залъка си за да подкрепят ЦСКА. Нищо че бяха наясно в чисто пирамидалната финансова структура на Сашо Апашо и неговите нищо не струващи акции, продавани за 3 лева бройката.

А вие драги читатели, вярвайте повече на БългарияУтре! Ние Ви казахме какво ще се случи в ЦСКА още на 1-и май. А който се е вързал на измамника Томов и приказките му от хиляда и една нощ си е за негова сметка.