Димитър Бербатов отново бележи за Монако

Българинът реализира втория гол в контролата с Атлетико Насионал

Димитър Бербатов не спира да бележи. Българският нападател на Монако отново се разписа в контролен мач на тима от Лига 1. „Монегаските” се наложиха с 4:2 над Атлетико Насионал, а Бербатов отбеляза вторият гол.

Завършилият на второ място във френското първенство отбор поведе в 6-ата минута, когато след хубаво двойно подаване между Валер Жермен и Антони Мартиал, вторият излезе на стрелкова позиция и прати топката в мрежата.

В 16-ата минута дойде и моментът на Бербатов, който бе заел най-добра позиция в наказателното поле след силен удар на негов съотборик и от близо довкара избитата от вратаря топка във вратата за 0:2. Фабиньо направи резултата класичеки след бърза атака.

През втората част играчите на Атлетико успяха да се активизират и да върнат интригата в мача. Те организираха две хубави контраатаки и първо в 63-ата минута Трелес намали резултата, а в 88-ата минута Перес доведе нещата до 2:3.

В добавеното време на двубоя обаче недобра намеса в защитата на домакините позволи на Караско да се озове на стрелкова позиция и от близо нямаше как да сгреши за крайното 2:4.

ОЩЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В SPORTONLINE.BG