Нашите в ЛЕ: Чакаме Ботев и ЦСКА да продължат, чудо за Литекс

Спорт

23-07-2014, 13:15

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Четвъртък е крайъгълен в евротурнирите

Четвъртък, 24 юли, е крайъгълен в евротурнирите за Ботев, ЦСКА, и Литекс. И трите български отбора гостуват съответно в Австрия, Молдова и Унгария, пише Sportonline.bg.

"Армейците" си върнаха настроението след шампионатната победа над Литекс с 1:0 в Ловеч. Този сценарии срещу "оранжевите" спокойно може да се окаже репетиция за реванша със Зимбру в Кишинев. Никой няма да се разсърди на "червените" да продължат след пореден рикошет.Този път победния гол може да бъде и на Боби Галчев.

Вили Вуцов умее да вади мачове като гост като следва своя си тактика. А именно такава ще е нужна за реванша срещу австрийския Санкт Пьолтен. Резултатът от първия мач в Коматево 2:1 за Ботев е благоприятен за по-затворен мач от страна на "канарчетата".

Най-тежко изглежда положението на Литекс който загуби първия мач от Диошгьор на градския стадион в Ловеч с 0:2. А след това падна за първенство и от ЦСКА с 0:1. Старши треньорът Красимир Балъков си пожела отборът да има повече шанс в следващите мачове и положенията които създава да ги реализира. Може би за Унгария е настанал моментът в който „оранжевите“ да направят чудото и да се измъкнат от невъзможната ситуация за продължаване напред която си създадоха сами в първата среща в Ловеч.

Още за спорта четете в Sportonline.bg