23 юли: Слънчево настроение!

Хороскоп

22-07-2014, 18:03

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Лъв, Луна в Близнаци. Астрологична картина на деня

Сряда ни предоставя благоприятни условия за краткосрочни начинания с бърза реализация. Заемете се с това, което ще можете да свършите до края на деня. Може би ще се наложи да положите повечко усилия, но пък и работата която можем да свършим днес, в друго време би ни отнела поне няколко дни. Използвайте този ден за дела, за които не ви е останало време в предходните дни и седмици.

В случай, че нямате конкретна цел към която да насочите енергични усилия, по - добре си починете или се пошляйте с приятели без да зацикляте в грижите и неволите на битието. Днес Слънцето навлиза  зодиакалния знак Лъв и естествената, непринудена радост от живота постепенно ще се превърне в трайна тенденция и житейска нагласа. Идва времето на отпуските и сега е момента да планираме кратки пътувания, гостуване при роднини и приятели.

Слънцето в Лъв ще ни дари с повече оптимизъм и доброжелателно отношение към околните, а постъпките и делата ни ще придобият по-голям размах. Юпитер, който е скъп гост в Слънчевото царство ще прибави към тях благородство и широта на възприятията, но ....и твърде високо самочувствие и понякога излишна разточителност. Не се хвалете твърде много и не преувеличавайте своите заслуги, за да не се наложи после да подкрепяте думите си с действия, които надхвърлят възможностите ви.

Работа и бизнес
Денят може да премине леко и успешно, ако не си поставяте високи цели и фокусирате вниманието си тук и сега. Дългосрочните планове и особено тяхната реализация сега няма да срещат подкрепата на обстоятелствата. Затова не започвайте важни проекти и най вече не давайте обещания, натоварващи ви с ангажименти към бъдещето.

Здрав, хранене и красота
Денят е прекрасен за активен отдих и изисква умело съчетание и редуване на натоварване и почивка. Пасивността, както и твърде голямата активност днес са еднакво вредни както за тялото така и за психиката.
Менюто следва да е богато на растителни мазнини, които ще повишат еластичността на клетките. Консумирайте без ограничения храни от растителен произход, но имайте предвид, че суровите зеленчуци и прясно изцедените сокове сега могат да раздразнят стомаха.
Кожата ще реагира с благодарност и сияен блясък , ако отстраните мъртвите клетки с лек абразивен пилинг. Отложете за следващата седмица разкрасителни процедури, от които очаквате дългосрочен ефект.