22 юли: Без излишни приказки

Слънце в Рак, Луна в Близнаци. Астрологична картина на деня

Във вторник ни очаква забележително интензивен информационен обмен и за онези, които обичайно странят от засиленият поток от информация напоследък, следващите два дни, могат да се окажат натоварващи и дори изнервящи. Това важи и за всички, в чието обкръжение има хора, които са свикнали да налагат своето мнение. В обществено социален план, високопоставени персони вероятно ще се опитат да употребят цялото си влияние, за да принудят тези, които им се подчиняват да изпълняват конкретни предписания и да действат по строго определени превила.

Почти във всички житейски области сега можем да наблюдаваме ситуации на излишна или принудителна активност и насилствено налагане на волята. Тенденция,  която ще създава и поддържа конфликтна среда. Добре би било за всички, днес да проявим съзнателна отговорност към общуването и най-вече - да си спестим излишните приказки. Разговорите и без това ще протичат в затруднена обстановка, тъй като всички ще бъдат подозрителни опасявайки се от нарочно подвеждаща информация и опити за манипулация. Понякога, не без основание, особено когато въпросната инормация касае формиране на общесвено мнение.

Работа и бизнес
На фона на доста разхвърляния взаимообмен, денят може да протече не така както сме го планирали. Ще трябва да положим усилия, ако се налага да се придържаме към предварително утвърден график. В деловите взаимоотношения съществува реална тенденция към лъжи и некоректно поведение, затова бъдете внимателни. Постарайте се самите вие да бъдете максимално честни в думите и постъпките си, за да бъдете правилно разбрани, да не навредите на някого и най-вече на себе си с необмислени думи и действия.

Здраве, хранене и красота
Най-полезни днес ще бъдат пречистващите и почистващи процедури. Много ефективни са антицелулитните и лимфодренажните масажи.  Полезно ще бъде също да пием повече вода. Колкото повече, толкова по-добре - водата ще подпомогне очистителните процеси в организма и ще съдейства за освобождаването на шлаки и замърсявания по естествен път, без неприятни последици. Избягвайте твърде мазни козметични средства-кожата има нужда от повече кислород.