Никога не го правете тук!

Съществуват хора, които не зачитат значението на църквата

Сигурно сте усещали тръпката на това да правите секс на публично място и опасността някой да ви хване. Може да не сте го изпитвали, но навярно всеки от вас иска да го усети. Но има няколко места, които просто са ужасни за правене на секс и то не заради риска от това да ви хванат.

Правенето на секс в самолета е сигурно едно от основните неща в списъка на всеки мъж. Обаче секса в самолета е неудобен, защото тоалетната е твърде малка за 2-ма души, също така всички пътници ще ви забележят като тръгнете хванати за ръка към заветната тоалетна. Една интересна история доказва това. По време на полет за Лас Вегас, екипажът се е отзовал на оплакванията на повечето пътници за силен шум от тоалетните. Като отворили WC-то видяли мъж и жена вкопчени един в друг. Най-комичната част на тази история е, че родителите на момичето са били на първите редове до тоалетната. Тази история поражда 2 поуки: не правете секс в самолет, когато родителите ви са на борда и бъдете тихи.

Съществуват хора, които не зачитат значението на църквата, и по всякакви начини я опетняват. Това е историята на двойка, хваната да прави орален секс в църква по време на сватба. Интересното е, че те не са били част от сватбата, а просто са влезли и са започнали да се забавляват пред очудените погледи на гостите, сред които много деца. Естествено двамата палавници са арестувани. Но защо са прибягнали до това, никой не знае. Може мъжът да е искал да пресъздаде началото на популярния сериал "Калифорникейшън", където Ханк Мууди е задоволяван от монахиня в църквата.

В басейн при наличието на много хора също не е мястото, където повечето двойки предпочитат да правят секс. Но все пак разбираемо е - толкова голи тела на едно място, слънце, тен.

В тъмните дискотеки и малките тоалетни е доста примамливо да се отдадете на сексуалните си нужди, особено след прилично количество алкохол. Във Великобритания 45% от забивките за 1 нощ се случват в баровете и дискотеките. Явно във Великобритания не е рядка гледка в дискотеката да се натъкнете на 2-ма млади, които се задоволяват сексуално.

Около 33% от американските двойки разнообразяват сексуалния си живот с правенето на любов в леглото на някой друг. Явно за американците да направят секс в леглото на шефа или в леглото на родителите е разнообразяване на сексуалния живот. Въпреки това трябва да се избират чуждите легла, защото понякога сексуалните ненаситници може да попаднат в конфузна ситуация.