Ищар пя за сънародниците си в България

Тя се обави, като непоклатим пацифист и съжали за събитията в България

Близо 1000 отбрани гости посрещнаха с бурни овации етнозвездата Ищар на лъскаво парти в Слънчев бряг през уикенда. Певицата с псевдоним на богиня пя близо два часа, като представи освен най-големите си хитове и нов албум.

Дивата изви глас главно пред израелска публика, но на събитието не липсваха и нейни български почитатели. Бендът и изпълнителката се качиха на специално изградена голяма сцена в местно казино, след като преди това купона подгряха Годжи и Цветелина Грахич, както и еротичните танцьорки на Биляна Йотовска от Secret Garden Show.

На светското парти по случай третия рожден ден на хазартния комплекс бяха забелязани фолкпевицата Емилия, продуцентът на "Под прикритие" Димитър Митовски, актьорите Кирил Ефремов и Любомир Кънев, бизнесдамата Цветелина Бориславова. Шоуто на Ищар беше подарък за еврейските гости в курорта, които въпреки атентата в Бургас преди две години продължават да посещават Българското Черноморие. Самата певица също заяви своята позиция по повод атентата.

"Отношетието ми към България не се промени от тогава, защото не мисля, че страната ви носи вина. Борбата срещу тероризма е световна битка за човечеството. Това не е битка на Израел, на България или на САЩ, затова трябва да се обединим. Терористите не вярват в правото да живееш, а в правото да убиваш", заяви Ищар.