Убиха дете при кражба на кола в Южна Африка

Издирват жестоките престъпници

Четиригодишно момче загина при кражба на кола в Южна Африка, тъй като било закопчано на седалката с предпазния колан и се влачило след задигнатия автомобил, предаде БГНЕС.
Малкият Тегрин пищял "Мамо, помогни ми", докато паникьосан се опитвал да се освободи от колана. Момчето висяло през вратата на понеслата се със свистене на гумите кола.
В събота вечерта майката Шантел Морис отишла в Боксбърг, източно от Йоханесбург, при бабата на децата си – Тегрин и 8-годишната си дъщеря. Когато тръгнала да се качва в колата си, към нея се приближили трима въоръжени бандити. Шантел ги помолила да пуснат на свобода децата и им предложила да вземат всичко друго, което притежава. Дъщеря й успяла да се измъкне от колата, но крачето на Тегрин се оказало заклещено в колана. Когато колата отфучала, детето изпаднало от нея и било влачено. На 4 км. от местопрестъплението автомобилът бил заразян от бандитите, а телцето на мъртвото момче лежало до него. Полицията е определила награда от 50 000 ранда /5 000 долара/ за информация, която би й помогнала да залови безмилостните престъпници.