Вихра Петрова страда заради сватбата на Иван

След като чу новината, тя избяга в Лондон

Вихра Петрова не може да се примири със сватбата на бившия си съпруг Иван и новата му любима Ирина. Двойката сключи тайно брак през изминалата седмица и веднага щом научила новината, Вихра хванала самолета за Лондон, пише "Всеки ден".

Брюнетката и в момента се намира там и смята да остане поне още седмица, докато позабрави за болката си. Там тя посети концерт на любимия си изпълнител Роби Уилямс и си мечтае да работи в лондонска телевизия.

,,Видях студиото, за което винаги съм мечтала! Няма случайни неща! Пожелах си да водя предаване точно в такова студио и понеже мечтите ми винаги се сбъдват...", написа бившата ,,Отчаяна съпруга".

Брюнетката така й не можа да преживее развода й и все още страда, издаде близка до Петрова.

Вихра и Иван се разделиха по скандален начин и шумен медиен развод. Двамата постоянно се плюеха по медиите, а Петрова обикаляше телевизионни предавания, ронеше сълзи и се изкарваше жертва. Тя дори заплашваше продуцента, че няма да му даде да види дъщеричката им Ава, а Христов гледаше да запазва мълчание.

Иван и новата му булка Ирина са заедно от 2011г. и според запознати те спонтанно са се решили на бракосъчетанието. Двамата вече обмислят идеята за наследник. Блондинката има две деца от предишния си брак, но е готова да роди още веднъж от новия си съпруг.