Благой Георгиев: Не се притеснявам какво мислят мишките за мен

След като половинката на Алисия се изцепи, че вратарите го правят най-добре, мнозина заподозряха, че посланието е насочено към действащите в момента Благой и Валери

Дни след като Ники Михайлов постна колаж в Инстаграм, който гласи, че вратарите го правят най-добре, колегата му Благой Георгиев също публикува провокативен текст върху своя снимка. След като половинката на Алисия се изцепи, че вратарите го правят най-добре, мнозина заподозряха, че посланието е насочено към действащите в момента Благой и Валери.

Ответният удар дойде снощи, когато актуалният Благо публикува в Инстаграм своя снимка със закачлив текст от Юзеф Булатович - „Все още не съм срещал котка, която да се притеснява, какво си мислят мишките за нея". В създалата се ситуация е ясно, че Благой е котката. Кои обаче са мишките? С този колаж футболистът най-вероятно иска да се знае, че не се вълнува от мнението на останалите и не го интересува кой какво пише за него.

Една от първите, които коментираха снимката с провоктавния текст, бе Николета Лозанова, с която Благо купонясва преди седмица на морето. "Аууу ... ", написа плеймейтката, доволна от поста на Георгиев. Николета и Благой избухнаха миналия уикенд в Слънчев бряг. Тогава двамата показаха особено близки отношения под носа на Валери.