Кой? Кой пуска без пари титулярите на Ботев?

Левскари задушават жълто-черните, вижте как

Всички схеми в Ботев се въртят от бившия началник на кабинета на Борислав Михайлов – Тервел Златев, твърди „Уикенд”, като посочва левскаря за лидер на душманския кръг, задушаващ клуба.

„Всички трансфери сега се въртят от Тервел Златев и група бургазлии начело с мениджъра Милен Георгиев. По негова линия бяха доведени в Ботев новите играчи Милен Гамаков, Яни Пехливанов и Росен Колев. Марин Бакалов и Костадин Видолов искаха други футболисти, но тях никой не ги брои за живи. Затова бяха принудени да се пръждосват, а мястото им зае Велислав Вуцов”, твърди източник от клуба.

Самият Вуцов пък приел за свой помощник бургазлията Георги Чиликов. Работата на бившия №9 на Левски е да докладва своевременно на началството какво се случва в отбора.

В Ботев пък се питат как така играчи, на които всичко е платено, заминават да ритат в други отбори, предимно в Левски. На „Герена” вече са Веселин Минев, Георги Сърмов и Луис Педро. Пекат се още трансферите на чеха Иршак и Мариян Огнянов. Сделките минавали пак през Милен Георгиев, който се явява близък до директора на Левски Георги Иванов.

„Пускат да си ходят играчи, от които може да се изкара поне някаква трансферна сума. Дали някой от шефовете не прибира пари под масата”, питат се в Пловдив, визирайки новосъздадения левскарски кръг в клуба.