Дарина Павлова мечтае за внуче

Вдовицата на Илия Павлов е подарила бебешка количка за сватбата на доведената си дъщеря Венци

Венци е щастлива и това е най-важното. Така коментира вдовицата на Илия Павлов Дарина скорошната сватба на своята доведена дъщеря.

На тържеството са присъсвали 150 гости от над 34 националности, включително холивудската звезда Джордж Клуни.

С надеждата, че семейството ще се разраства, щастливата тъща е подарила на младоженците бебешка количка, сподели самата тя пред bTV. Тя направи това с уговорката, че думата "баба" не присъства в речника й.

"Беше много красиво", продължи Дарина Павлова. "Плаках на сватбата".

Светската дама каза, че е много щастлива от това, че поддържа постоянен контакт с децата си. Въпреки че те са "пръснати" на три континента, тя се чува с тях всеки ден.

"Оставям ги да си мислят, че не ги контролирам. Илия завърши гимназия и ще следва в САЩ. Паола е много артистична и това най-вероятно го е взела от мен. Завърши изкуство и социология. В момента е много запалена по йога и преподава медитация", сподели вдовицата на Илия Павлов и подчерта, че за нея семейството винаги ще стои на първо място пред работата и приятелите.

"Хората сами си конструират живота и си го правят приказка. Трябва да намериш синхрон с хората, които обичаш и нещата, които цениш", е житейската философия на Дарина. По думите й в момента животът й е приказка.