18 юли: До последен дъх

Хороскоп

17-07-2014, 18:40

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

14-20 юли: Потенциали и възможности

Слънце в Рак, Луна в Овен

И в петък ще горим от желания и ентусиазъм бързо да се справим с всички проблеми и задачи. Желанието и ентусиазмът обаче, може да се окажат недостатъчни и да не оправдаят усилията ни. Работата е там, че някои процеси изискват повече търпение, а други промяна във възгледите и методите на действие. По-енергичните и целеустремени личности ще се намират изцяло във властта на стресиращия обмен между Марс и Слънцето, който ще подхранва амбициите и волята им, но и ще ги изпитва чрез абсурдни на пръв поглед препятствия. Главната пречка тук всъщност е нежеланието да се види друг изход, друга възможност, или друг метод освен вече избрания. Бъдете по пластични! Умението да се приспособиш към условията е проява на мъдрост, а не на слабост и отстъпление. А използването на сила и натиск върху хора и обстоятелства сега едва ли ще доведе до желания резултат.

Емоционалното напрежение ще нараства през деня и във вечерните часове ще достигне до своя пик. Нетърпението може да породи агресивни или нервни изблици, което не създава благоприятна атмосфера за обичайните за петък вечер светски и семейни мероприятия. Овладейте стремежът към независимост и желанието на всяка цена до убедите някого в нещо.

Работа и бизнес
Днес ще работим като за последно, понякога водени единствено от желанието нещо да правим. Не бъдете хаотични. Насочете се към дела, в които можете да използвате натрупаните опит и умения и които пораждат у вас ентусиазъм  и твърда увереност в успешния резултат. Ако се колебаете или се чувствате неподготвени не се захващайте с каквото и да било. Енергичността и решителността днес са важно условие за постигането на резултат, тъй като препятствия няма да липсват, а само преодоляването им ни гарантира постигнати цели.

Здраве, хранене и красота
Мнозина ще работят днес до последен дъх и пълно изтощение. Онези които нямат такава възможност е добре да си намерят занимание изискващо енергични усилия.пасивността днес ще поражда застой на енергията която може да си намери отдушник чрез гневни и не-овладяни емоционални изблици и възпалителни процеси. Преумората обаче също също заплашва здравето затова съзнателно редувайте натоварване с почивка.

Подгответе кожата за дълбоко почистване и подхранване като отстраните днес мъртвите клетки чрез лек абразивен пилинг. Това ще подобри притокът на кислород към клетките което ще което ще повиши общото благосъстояние на организма.