17 юли: Героизъм в мирно време?

Хороскоп

16-07-2014, 22:00

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

14-20 юли: Потенциали и възможности

Слънце в Рак, Луна в Овен. Астрологична картина на деня

Четвъртък ще ни изненада с рязка промяна на настроенията и нагласите. Спокойствието и летаргията от последните дни бързо ще се превърнат в блед спомен и мнозина ще си припомнят, че са притиснати от кратки срокове, спешно ще се заемат с нерешени до момента въпроси, а общата суматоха която ще възникне в следствие на това, Допълнително ще създава  предпоставки за импулсивни и  за жалост малко необмислени действия.

Днес може да ни се наложи да се борим за своите интереси и идеи в условията на ограничени лични възможности и противопоставяне от страна на външни фактори като авторитетни лица, или оициални инстанции. Ефективни и резултатни ще бъдат усилията на онези, които успеят да впишат личните в груповите интереси и по този начин си осигурят подкрепа чрез сътрудничество. Сигурно ви се иска да се справите с всичко сами за да блеснат личните ви качества и ярката ви индивидуалност, но моментът не е подходащ за прояви на героизъм. Ще трябва да надскочите себе си, а това се удава на малцина.

Работа и бизнес
За кратко време днес може да свъриште онова което в друг момент би ви отнело дни. За да успеете обаче, ви трява ясен план, строг график и дисциплина, с която да се придържате към него. Внимавайте също да не зацикляте в подробности, дребни и несъществени детяйли.

Здраве, хранене и красота
Енергетиката на днешния ден ще породи напрежение и прекомерно натоварване, което доста може да изтощи организма и нервната система.Избягвайте драцнищи светлини, както и хора които обичайно пораждат у вас раздразнение. Ако се почувствате напрегнати вземете контрастен душ..Полезно също е провеждането на еднодневна разтоварваща диета. За външния вид положете обичайните грижи.