ПловдивУтре: 17 юли

Мисия Пловдив

16-07-2014, 18:28

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога в четвъртък

Утре имен ден празнуват Марин и Марина.

В християнската религия на 17 юли се почита св. Марина - дъщеря на езически жрец, живяла през III в. От 12-год. възраст тя се отдава на християнската вяра. Въпреки жестоките мъчения не се отказва от нея и е канонизирана за светица.

КАКВО, КЪДЕ, КОГА

Реформаторският блок в Пловдив ще даде пресконференция на 17. 07. 2014, четвъртък, от 11 ч. в Пресклуба на БТА.

Участие ще вземат Пепа Деведжиева, Веселин Стойков и Константин Писков. Те ще коментират актуални проблеми за Пловдив  и страната.

Утре от 18:00 в читалище Алеко Константинов ще се състои третата Беседка за Капана. Темата на дискусията ще е КАПАНА ПЕЧЕЛИ и разговорът ще засегне проблемите на различните бизнеси в квартала, техните приоритети и възможностите за сътрудничество помежду им. Участници в дебата ще са Стефан Стоянов зам-кмет “Култура, образование, туризъм, иновации, развитие и европейски политики”, Юлия Стоянова директор „Общинска икономика и здравеопазване”, Георги Стоев представител на Industry Watch, Алена Палашева представител на Инвестиционния портал на Пловдив както и представители на малкия и среден бизнес в Капана.

По повод отбелязване на 177 години от рождението на Васил Левски и Празник на град Карлово – 18 юли, Община Карлово организира утре вечер от 20.00 ч. на площад „20-ти юли” концерт на рок-група „Б.Т.Р.”