Русия ни покани за контрола в края на лятото

Спорт

16-07-2014, 07:54

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

"Сборная" иска мач в Москва, но е възможно да пътува и до София

Русия кани българските национали за контрола в началото на септември. „Сборная" иска мач в Москва, но е възможно да пътува и до София, пише вестник "Труд".

На 8 септември руснаците стартират квалификациите за Евро 2016 у дома с Лихтенщайн. България започва на 9-и като гост на Азербайджан.

В същото време Русия се тресе от футболно възмущение след отпадането на националите още в групата на мондиала. Недоволството е срещу най-скъпия селекционер в света -фабио Капело. Годишната му заплата от 8,5 млн. евро и евентуална неустойка при уволнение от 17 милиона са тема, която стигна и до парламента.

Ако не видим Капело, е вероятно у нас да дойде Юрген Клинсман. Германецът води националния тим на САЩ, който също иска контрола с България през септември.

Както обикновено в последните 18 месеца думата с кого да играем има Любослав Пенев. Същевременно президентът на БфС Борислав Михайлов ще пътува за мачовете на юношите до 19 г. в Унгария на започващото в събота европейско първенство. Българите стартират срещу Германия, в групата са още Сърбия и Украйна.

ОЩЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В SPORTONLINE.BG