15 юли: Естествена хармония

Хороскоп

14-07-2014, 18:47

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пълнолуние в Козирог: Нови пътища и нови правила

14-20 юли: Потенциали и възможности

Слънце в Рак, Луна в Риби

Вторник ще ни отправи предложение временно да се оттеглим от светската суета и да се потопим в тишината и спокойствието на познатата среда и по-тесния интимен кръг. Денят се отличава с особено хармонична енергетика и си струва да вложим старание за да не нарушаваме тази изначална хармония. Въпреки че настоящата седмица се отличава с явен стремеж към себеутвърждаване, енергетиката на днешният ден е пасивна и съвсем ненатрапчива. Ще усетим спад в напрежението, желание за отдих и потапяне в по - фините възприятия чрез изкуство, съзерцание и съкровени разговори с хора, с които чувстваме душевна близост. Не се изненадвайте, ако днес почувствате нужда да се оттеглите от активния живот и го направете без да изпитвате угризения. Днес можем да си позволим да правим каквото си поискаме и да общуваме само с тези, с които ни е приятно. Въпреки подчертания стремеж към взаимност и съпричастие към близките обаче, не е разумно да нарушаваме ничии лични граници и да се намесваме в техните дела. Те могат да възприемат намесата не като грижа, а като натрапване.

Денят ще зарадва онези, които днес се отправят на кратко пътешествие. Само ще трябва да внимавате докато съзерцавате красивата природа или сте потънали в увлекателен разговор със спътниците си да не объркате пътя. Дори да се загубите обаче, вероятно ще попаднете на интересно, може би малко тайнствено място, което досега и останало извън полезрението ви.

Работа и бизнес
Денят е подходящ за работа в усамотение, особено за представителите на творческите професии. Дори да не сте сред тях, потърсете творчески, интуитивни решения за вълнуващите ви днес делови проблеми и ситуации . Сега е момента също да се погрижите за комфортната среда на работното място и сплотяване на колектива. Денят е подходящ също и за провеждане на преговори и подписване на споразумения, но само по теми в които се чувстваме сигурни и с партньори, в чиято коректност не подлежи на съмнение.

Здраве, хранене и красота
Денят ни създава перфектните условия за  постигане на хармония и равновесие между физическото астралното тяло. Изключително благоприятен ефект ще имат всички видове водни процедури особено съчетани с масажи и аромотерапия. Билките и отварите приготвени днес ще имат мощно лечебно действие. Пречистващите практики и средства също, особено тези целящи пречистването на кръвта. Добавете малко куркума в ястията които консумирате днес за да подпомогнете този процес.