Сашо Диков: Няма никакви чували, Искров говори пълни тъпотии!

Журналистът заяви, че е изумен от наглостта на управителя на БНБ

"Изумен съм от наглостта на Иван Искров" - това заяви в сутрешния блок на Нова ТВ журналистът Сашо Диков в коментар по актуалната тема за източването на пари от КТБ.

"В Народното събрание в петък чухме ред небивалици. Аз съм изумен от наглостта на Иван Искров, по най-гадния начин той прехвърли отговорността на заместника си", коментира Диков изявлението на управителя на БНБ.

Според журналиста Искров няма "грам усещане за вина" за думите си. Освен това Диков е убеден, че твърденията му за изнесените "чували" с пари не отговарят на истината.

"Освен това говори глупости, тъй като се оказа, че никакви чували с пари не са теглени. Той мълчеше за действията на акционерите в банката. Прокуратурата отново стана за смях, като арестува четирима души по едни обвинения, а след това ги промени", каза той.

"Няма никакво изтегляне, никакви чували. Или си пълен тъпак, или който ти е дал сигнала, е за смях. И прокуратурата стана за смях и промени обвиненията, че това е станало в продължение на три години. Това са кретенщини, как е възможно тия хора дотам да са го докарали", допълни думите си Сашо Диков.

По думите на Диков много въпроси са останали без отговор, включително как така планът да се одържави Корпоративна търговска банка се е променил и "сега ще се одържавява Креди Агрикол".