14-20 юли: Потенциали и възможности

Хороскоп

14-07-2014, 02:27

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пълнолуние в Козирог: Нови пътища и нови правила

Седмична астрологична прогноза

Малки, но затова пък неотложни задачи ще ни ангажират през настоящата седмица. След Пълнолунието ще ни се наложи да се адаптираме към нови условия, да приемем някои нововъведения, а защо не и сами да ги проведем. Впрочем, ако побързаме, ще осъществим този процес доста бързо и най-важното повече няма да ни се налага да се занимаваме с това. Добри перспективи се очертават още в понеделник, който ще се отличава с лекота както в делата така и в междуличностния обмен. През този ден спонтанно можем да намерим неочаквани решения ли да попаднем на новаторски предложения, да открием нови приятели или да обогатим преживяванията си в обичайния си кръг..

Мнозина вероятно ще се заемат активно през тази седмица със своите лични начинания и проекти. Провокиращия изявата на личните воля и потенциал обмен между Слънцето и Марс, ще подхранва амбициите ни и ще ни стимулира да надскочим възможностите си. Успехът няма да бъде по силите на всички които  го желаят и съревнователният принцип ще се превърне двигател за едни и в пречка за други. Не пестете усърдие и целенасоченост, но помнете че не всичко си струва да бъде добито на всяка цена.

Най-пълноценно ще протече седмицата за онези, които имат възможност сега да положат основите на дълго обмисляни и добре подготвени мащабни начинания. Сатурн се подготвя да възстанови обичайния си ход , а директното му движение със сигурност ще повлияе позитивно на реализацията на дългосрочните ни цели. Обстоятелствата ще се подреждат далеч по-благоприятно, затова не пропускайте възможността да подготвите почвата за бъдещите си успехи.

Вероятно мнозина ще се нуждаят и ще потърсят поддръжката на влиятелни лица в обкръжението си. Юпитер обаче вече е невидим и се готви за среща със Слънцето през следващата седмица. Затова не разчитайте твърде много на обещания и чужда подкрепа. Още повече че Слънчево-Марсовият обмен изисква взимането на самостоятелни решения, защита на личните интереси и постижения според собствените възможности. Така всички ваши намерения ще се реализират в далеч по-кратки срокове.

Успех!