Световното първенство по футбол има специално значение за Шакира

Певицата ще пее при закриването на Мондиала тази вечер

Колумбийската певица Шакира, която ще пее тази вечер на церемонията по закриването на Световното първенство по футбол в Бразилия преди финалния мач, заяви, че е благодарна на мондиала за промените в живота й, предаде АП.

Преди време певицата, която има романтична връзка с испанския футболист Жерар Пике и дете от него, бе признала, че „по понятни причини” има специално отношение към футбола. Шакира се запознава с Пике през 2010 г. на световното в РЮА. Там тя изпълни официалния химн на първенството „Waka Waka - Time for Africa”.

„Никога няма да забравя, че срещнах любовта на световното. Ако го нямаше, нямаше да го има и синът ми Милан”, заяви певицата.

Колумбийката ще изпълни новия си сингъл „La La La (Brazil 2014)” на стадион „Маракана” в Рио де Жанейро тази вечер. С участието си Шакира ще отбележи хеттрик, след като пя на церемоните по закриването на световните футболни първенства през 2006 и 2010 г., припомня Ройтерс.

На церемонията по закриването на Мондиал 2014 легендарният китарист Карлос Сантана, хип-хоп звездата Уайклеф Жан и бразилският певец Алешандре Пирес ще изпълнят „Dar Um Jeito” („We Will Find a Way”) - една от официалните песни на първенството. Финалното шоу ще включва и изпълнение на една от школите по самба от Рио де Жанейро, които участват в прочутия карнавал в града, допълва БТА.