Георг Георгиев е новият председател на МГЕРБ

"Пред България има два пътя – единият е ГЕРБ, а другият е грешен.

Георг Георгиев е новият председател на младежката структура на ПП ГЕРБ – МГЕРБ. Той бе избран на поста от Общото събрание на МГЕРБ, което се проведе в зала 3 на НДК, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Георгиев в на 22 години, бакалавър по политология от Софиайския университет „Св. Климент Охридски“, заместник-председател на студентската организация към ЕНП Европейски демократи студенти (EDS). „МГЕРБ ще остане сплотена и работеща организация, както беше и досега.

Колкото и да се опитват, няма да нарушат единството ни“, заяви Георгиев след избора си за председател на Младежи ГЕРБ. Той бе категоричен, че пред България има два пътя – единият е ГЕРБ, а другият е грешен.


Общото събрание на МГЕРБ избра и нов Национален изпълнителен съвет на организацията. Новите членове на НИС на МГЕРБ са: Андрей Новаков, Галя Василева, Даниела Панайотова, Станислава Стоянова, Веселина Юрукова, Зорница Петрова, Пенчо Малинов, Юзгюр Касим, Полина Христова, Христо Котов, Моника Димова, Николай Диков, Михаела Иванова, Осман Ислямов и Георг Георгиев.