Осъдиха Джъстин Бийбър, хвърлял яйца по дома на съсед

Съд в Лос Анджелис осъди популярния канадски певец Джъстин Бийбър на 2-годишен изпитателен срок, глоба от 80 000 долара и 5-дневен общественополезен труд заради хвърлени яйца по дома на негов съсед в калифорнийския град Калабасас, информира Нова телевизия, позовавайки се на световните агенции.

Съдията е предписал на изпълнителя да изкара12-седмичен курс за контролиране на гнева. Освен това той няма да има право да се приближава до бившия си съсед Джефри Шуорц и до неговото семейство в продължение на 2 години.

Припомняме, че инцидентът с участието на Бийбър се случи в началото на месец януари, когато Джефри заснел действията на младия канадец с видеокамера.

По-рано на скандалния изпълнител беше предявено обвинение във вандализъм. По данни на прокуратурата нанесените щети от неговите действия възлизали на 20 000 долара.

По-късно певецът беше задържан в Маями, щата Флорида. Там му повдигнаха обвинения за управление на автомобил под въздействието на наркотични вещества, съпротива при задържане и шофиране с изтекли права.

След всички тези скандали, свързани със звездата, американци подписаха петиция, адресирана до властите на САЩ, в която настояват да бъде анулирана зелената карта на Бийбър и той да бъде изгонен от страната.