Швейцарски курорт сервира изискани ястия в лифт

Туристите в швейцарския алпийски курорт Гщаад могат да се нагостят с изискани ястия, предлагани от ресторант в кабинков лифт, предаде БТА.

По време на екстравагантния им обяд или вечеря във въздуха те ще бъдат посрещани с музика от алпийски рогове, звучаща от околната местност. Докато трае кулинарното приключение, щастливците могат да се радват на незабравими алпийски гледки. Кабинковият лифт Ридерберг в Цвайзимен предлага неповторимото изживяване. Туристите могат да си изберат традиционно швейцарско меню, сътворено от майстор-готвачите от разположения в подножието на планината ресторант "Хамилтън лодж" .

Необикновените гастрономически приключения в лифтовете се предлагат на датите 24 юли, 7 и 23 август и 13 септември. Кувертът възлиза на около 84 британски лири на човек. Швейцарските алпийски села са желана туристическа дестинация както през зимата, със своите отлични ски писти, така и през лятото. Тогава те предлагат чудесни възможности за излети и за маунтинбайкинг. Кабинковият лифт Риндерберг тръгва от планинския курорт Гщаад и достига високо в планината.