10 юли: Колективен обмен

Арт и Стил

09-07-2014, 21:04

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

7-13 юли: Делови постижения и любовни приключения

Слънце в Рак, Луна в Стрелец

Още един ден предназначен за учене, обмен и натрупване на информация. Настроението подобно на вчера ще бъде повече от оптимистично, а поукрепналата ни самоувереност ще заяви явни признаци за своето съществуване. някои ще преминат здравословните граници проявявайки излишна разточителност и показна щедрост със съмнителен ефект върху самочувствието, но с гарантиран преразход в личния бюджет. Други, най -вече тези понатрупали знания и опит в конкретна област, ще ги демонстрират гръмко, с поучителен и назидателен тон. Не се напрягайте излишно- и без демонстративни прояви околните ще забележат и признаят уникалните ви качества и постижения.Стига наистина да ги притежавате. А ако не-днес е подходящия момент да помислите за повишаването на интелектуалния си статус, да потърсите източници и средства за да се информирате и обогатите интелектуалния си потенциал.

Взаимоотношенията ни с околните, макар и ненатрапчиво ще привличат вниманието ни през целия ден.Той изисква колективна нагласа но обстоятелствата ще ни тласкат към изчистване на малки противоречия и недоразумения. Специално внимание следва да обърнем на хора внасящи в живота ни дисхармония, която изчерпва енергията ни. Сега е момента да редуцираме контактите си с тях до здравословни граници.

Работа и бизнес
Онези които умеят да впишат личните си интереси в колективните цели, днес могат да постигнат съществен напредък и висока оценка за качествата си. Денят е подходящ за колективни дейности и обмен на личен опит. подходящо е също да ревизираме постигнатото от началото на месеца и да внесем корекции в случай че резултатите не ни удовлетворяват. Прегледайте договорите които сте подписали през последните седмици и ако там съществуват неизяснени или неизгодни за вас условия потърсете възможност да ги предоговорите.

Здраве, хранене и красота
Денят ни предоставя забележителни възможности за самолечение чрез провеждане на пречистващи процедури и практики. Търсете истинските причини за заболяванията като проследите и анализирате събитията и  обстоятелствата преди тяхното възникване. Ако успеете да ги отстраните от живота си, то с тях ще си отиде и болестта.

Денят е подходящ за полагане на козметични грижи, особено за почистване и хидратиране на кожата. Въздържайте се от експерименти с външния вид обаче-те могат да се окажат разочароващи.