Лора Караджова чака момиче

От суеверие Лора дълго време не искала да споделя пола на отрочето си, но накрая се престрашила да разкаже пред най-близките си, че очаква момиченце. "Щастлива е, тайно се надяваше да е момиче, но не беше сигурна и когато научи, се втурна да купува роклички", издава близка до звездата.

Не по-малко щастливи от новината били и бъдещите баба и дядо. Вокалистът на група "Сигнал" бил повече от горд, че за втори път в семейството им се появява малка госпожица.

Преди 2 години братът на Лора - Даниел, също се сдоби с наследница, която кръсти Ния.

За името на бъдещата си щерка Лора не говорела дори с родителите си, тъй като искала да е изненада, но залозите са, че бебето ще бъде кръстено на един от двамата й родители.

Бившата изгора на Део очаква дете от 4-години по-младия от нея Валентин Славов. Момчето не е популярно, занимава се с киокушин карате, а през зимата със ски и сноуборд. Запознават се с Лора преди време именно покрай екстремните спортове.

Другият човек, който се зарадвал от новината за пола на бебето, била една от най-добрите приятелки на Лора - Диляна Попова, която също ще става майка. Моделката и певицата се очаква да родят по едно и също време, а двете вече се шегували, че ще сватосат децата си. Диляна ще роди момче от Асен Блатечки, пише Lifestyle.