Ангел Найденов незабавно да подаде оставка заради поредния си провал!

Скандално! Незавършената ограда по турската граница струва 9 500 000 лв.

Военният министър Ангел Найденов трябва да подаде оставка незабавно заради поредния си провал в повереното му министерство. Въпреки уж предприетите действия и безбройните обещания на министъра на отбраната – оградата по българо-турската граница все още не е готова. Това заяви пред Агенция „Фокус“ народният представител от ГЕРБ – Ямбол Димитър Иванов, по повод предстоящото посещение на депутати от военната и вътрешната комисии в района на строителството на оградата.

„Неясно защо изграждането на оградата още се бави, въпреки поетите ангажименти да е готова през месец март-април-май. Въпреки обещанията на Ангел Найденов и към днешния ден продължават строителните работи по тази „ограда“, която струва на държавата „скромните“ приблизително 9 500 000 лв. Отделни са въпросите за вложените материали и качеството на изпълнението на съоръжението.

Друг е и въпросът, как и защо беше избрана фирмата на общинския председател на БСП – Казанлък да достави материалите за построяването на оградата. Ето защо преди да си подаде оставката, министър Найденов трябва да даде ясни отговори на всички въпроси, които сме задали в парламента с колегите от ГЕРБ към него“, каза още Димитър Иванов.
Депутатът от ГЕРБ – Ямбол съобщи, че междувременно Гранична полиция признава публично пред медиите, че продължава навлизането на бежанци в района на Елхово. Само за последните 4 денонощия над 100 бежанци са преминали българо-турската граница. „Какво прави от зимата до днес Ангел Найденов? Кога ще си подаде оставката заради неизпълнените ангажименти по реализирането на оградното съоръжение?“, пита още Иванов.