Спряха влака Бургас – Варна - свалиха жена с мощно енергийно поле?

На гарата в Карнобат започна щателна проверка

Специални датчици, с които се измерват опасни лъчи, изправили на крака служителите на реда

Пътническият влак Бургас-Врана беше „арестуван” от Гранична и Транспортна полиция на гара Карнобат, където се извършва връзката между двата морски града. Специални датчици, с които се измерват опасни лъчи, изправили на крака служителите на реда, за да предотвратят евентуална опасност от атентат или радиация.Настанала паника, че е възможно да има изкуствено генерирано магнитно поле с неидентифициран източник, пише Флагман.

На гарата в Карнобат започна щателна проверка, свалена беше жена, разказаха пътници от влака пред Флагман.бг.

Жената, която е отведена от униформените, е от близкия до Карнобат град Стралджа. Малко преди да се качи на влака, тя е била на лекар в Бургас, където й било правено изследване с Ядрено-магнитен резонанс. Медикът я предупредил да не ползва обществен транспорт, но тя не го послушала. Когато се качила във влака, тя е била повод да бъде засечено високоенергийно електромагнитно излъчване с особена радиочестота.

Инцидентът е станал във влака, който тръгва от Бургас и прави в 17 часа връзка за Варна в Карнобат. След като била свалена от композицията, на жената й било забранено да ползва отново БДЖ и бил повикан неин близък с автомобил, за да я откара в Стралджа.