Алисия утешава бившата на Благой Георгиев

Певицата е неотлъчно до Христина след поредната раздяла

Алисия доказа като истинска приятелка. Тя е неотлъчно до Христина Витанова след поредната й раздяла с Благой Георгиев. Певицата прави всичко възможно да утеши най-близката си дружка, която отново е сама.

Половинката на Николай Михайлов се вижда с бившата гимнастичка почти всеки ден. Единствено пред нея Христина изплаква цялата си мъка от повторното предателство на бащата на децата й. Алисия е наясно с абсолютно всичко, което се случва в личния живот на Витанова, пише "България днес".

Заради приятелката си певицата е съкратила и престоя си на морето заедно с Николай Михайлов. Тя се върнала в София по-рано от предвиденото, след като разбрала за случилото се. От тогава фолкдивата почти не се отделя от излъганата Хриси.

Алисия не за първи път застава до гимнастичката в труден момент. През 2010 година тя бе плътно до гимнастичката, която бе зарязана от Благо заради Лияна. Тогава Христина беше бременна с дъщеричката им с Джизъса Йоана. Певицата нееднократно призова халфа да се опомни и дори влезе в спор с Лияна през медиите. Веднага след като прости на футболиста, Христина покани приятелката си да му пее за рождения ден.